Sneltransport

Betrouwbaar sneltransport

Snel een nabestelling naar de klant? Wasmachine alvast versturen voor de monteur? Of veilig een kunstwerk naar huis laten rijden? Kies voor Bastiaan Briene Transport in Ingen. Wij verplaatsen jouw object(en) probleemloos van A naar B en bieden altijd een passende oplossing. Betrouwbare sneltransport in Ingen? Wij staan voor je klaa

No nonsense bedrijf

Transport is een belangrijk onderdeel van allerlei dagelijkse processen. Een extra zending vanuit een webshop als pakket bezorgen, een meubelstuk laten rijden, een partij kleding brengen vanaf de producent naar de winkel, noem maar op. Een vrachtwagen is soms veel te groot en dus duur en inefficiënt. Je hebt dan een sneltransport bedrijf nodig. Daarom kun je bij Bastiaan Briene Transport tevens terecht voor transport door bussen.

Onze chauffeurs maken gebruik van busjes met voldoende laadruimte voor een stapel pallets van 1,50 m. Zo kun je een kleine koelkast laten verplaatsen, maar ook een kwetsbaar schilderij. Wij stellen ons hierbij heel flexibel op: wat past, dat past! Ook in andere opzichten doen wij niet moeilijk. Moeten goederen opgepikt worden bij 3 adressen? Of juist bezorgd op meerdere locaties? Geen probleem, wij klaren de klus graag.

Service en voordeel

Sneltransport gezocht? Wij staan meestal dezelfde dag nog voor je klaar (of op een later moment natuurlijk, als dat jou beter uitkomt). Wanneer je met spoed een pakje wilt verzenden, kunnen wij zelfs binnen een uur al bij je zijn*. En wees niet bang dat je een groot bedrag kwijt bent – wij zitten scherp aan de prijs in vergelijking met de grote bedrijven en pakketdiensten.

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden met ons sneltransport.
Bel naar 085 760 34 89 om direct met ons in contact te komen.