Koel en vries transport

Professioneel koel- en vries transport

Bent u op zoek naar een professionele koel- of vries transportdienst voor uw temperaturegevoelige producten? Zoek dan niet verder! Bastiaan Briene Transport uit Ingen biedt topkwaliteit koel- en vries transportdiensten met meer dan 20 jaar ervaring in de logistieke sector. Ons uitgebreide wagenpark voldoet aan de hoogste normen en ons team van professionele chauffeurs is opgeleid om te werken met deze producten. Bovendien vervoeren we naar een breed scala aan bestemmingen binnen Europa. Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van onze uitstekende koel- en vries transportdiensten.

Vlot en zorgvuldig

Als producent of distributeur weet jij hoe belangrijk geconditioneerd vervoer is. Om de kwaliteit van diepvriesproducten te behouden is vriestransport zelfs noodzakelijk. Ook voor zaken als AGF en bijvoorbeeld bepaalde medicijnen is goed koel vervoer van groot belang. Wij van Bastiaan Briene Transport begrijpen dit maar al te goed. Daarom kun je ons en onze vrachtwagens inschakelen voor vlot en zorgvuldig koel/vriestransport.

Wij beschikken over twee vrachtwagens geschikt voor koeltransport, plus twee aanhangwagens. Wij kunnen dus een zeer groot gekoeld transport uitvoeren. Maar ook voor kleinere vrachten, zoals een nalevering van zacht fruittransport, draaien wij onze hand niet om. Wij zeggen niet voor niets altijd: wat past, dat past.

Een prettige samenwerking

Wij spannen ons in om het proces voor jou zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo zijn wij 24/7 bereikbaar – dag én nacht. Doorgaans kunnen wij al binnen een dag bij je zijn voor het koeltransport. Gaat het om een spoedzending? Geen probleem – tegen een meerprijs zijn we binnen een uur bij je (mits je binnen een straal van ca. 50 km rond Ingen gevestigd bent). Regen? Sneeuw? Vrieskou? Geen probleem; wij gaan altijd de weg op. Zo kun je altijd op ons vertrouwen.

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden met ons koeltransport. Bel naar 085 760 34 89 om direct met ons in contact te komen.