Distributie transport

Distributie transport, ons vak!

Zorg dat de vracht veilig en vlot overkomt door distributietransport in Ingen e.o. over te laten aan Bastaan Briene Transport. Wij beschikken over de nodige middelen om zowel een grote als kleine vracht veilig en zorgvuldig te verplaatsen en stellen ons flexibel op. Zo kun je altijd rekenen op een voorspoedig distributievervoer.

Transport volgens jouw wensen

Als producent of winkelier heb je veel te maken met distributie. Als ontvanger of juist als verzender. Het is dan ook van groot belang dat je de vracht kunt overlaten aan een betrouwbare transportpartij. Wij van Bastiaan Briene Transport houden ons dagelijks bezig met distributievervoer in alle soorten en maten. Van een enkel pallet tot een grote hoeveelheid producten gekoeld verplaatsen: wij draaien er onze hand niet voor om. Wij kunnen namelijk snel schakelen en zo goed inspelen op jouw wensen.

Onze brede service

Zo zijn wij 24/7 bereikbaar. Een spoedzending kunnen wij dus ook buiten kantoortijden voor je uitvoeren. En omdat wij beschikken over in totaal 6 vrachtwagens plus aanhangwagens, met en zonder koelmogelijkheid, bieden wij voor iedere vraag rond het transport van jouw distributie wel een oplossing. Wij nemen het proces bovendien volledig van je uit handen. Dat betekent dat wij zelfstandig laden en lossen. Jij hebt hier totaal geen omkijken naar.

Ook gaan wij heel flexibel om met jouw aanvraag. Gaat het bijvoorbeeld om 3 afleverlocaties of juist 4 oppikpunten? Doen we. Verandert het afleveradres onderweg? Dan draaien we om. Dit is voor ons geen probleem; jij vraagt, wij rijden!

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden met ons distributie transport.
Bel naar 085 760 34 89 om direct met ons in contact te komen.